Šta znači sanjati grob…

Ako sanjate da ste na grobu san ukazuje da je potrebno da se udubite u svoju podsvest u potrazi za pitanjem čije rešavane ste odložili i koje ste ostavili da se odmori. Morate da se borite za sebe jer niko drugi ne može da uradi to za vas. Alternativno, grob predstavlja nešto što će uskoro da se završi u vašem životu. Vi ostavljate za sobom staro i pravite novi početak.San može predstavljati brige o ozbiljnoj ili tužno situaciji.

Ako sanjate da ste kopali grob san označava neku nervozu i nelagodu zbog nekog poduhvata.

Ako sanjate grob nekog od vaše rodbine ili iz vaše porodice onda san ukazuje na to da vam vaša podsvest govori o nekoj skrivenoj istini ili porodičnoj tajni koja treba da bude otkrivena.

Ako sanjate da ste na groblju san označava kraj nekih navika i ponašanja. Vi doživljavate preporod. Više direktno, san može simbolizovati tugu, jad i nerešene probleme ili vaše strahove o smrti.

Ako ste u snu bili na groblju, to označava početak ogromne promene. ”Umrla” je neka Vaša stara navika ili emocija. Kao da ste se ponovo rodili. Da biste do kraja odgonetnuli ovaj san, važno je da se setite kako ste se osećali za vreme sna, i drugih okolnosti u snu.

Snovi su ponekad kontradiktorni, stoga kao što venčanje u snu predskazuje nečiju smrt, tako i groblje može da ukazuje da počinje i rađa se nešto novo što je u direktnoj vezi sa Vama. Obratite pažnju i na detalje sna kako biste napravili najbolju analizu

Međutim, san o groblju, kovčegu, pokojniku, sahrani može da znači da se trenutno veoma plašite smrti ili jako patite zbog nečega.

Leave a Reply